donderdag 18 september 2008

Naar het zwembad



Afgelopen maandag avond was er weer het bekende "blafuurtje" voor de honden in het Goffertzwembad . Bij ons bijna om de hoek en een gratis wasbeurt in SCHOON water, dus geen reden om niet te gaan. We kregen zelfs een zwemdiploma mee ;) Het zwembad sluit dan voor de winter en dan mogen de doggies er als laatste nog even in met zn alle. Een leuk idee en je ziet het op steeds meer plaatsen door het land heen. Veel hondjes elk jaar, zo ook nu weer en dan vooral de waterhonden zoals de labradors enzo. Voor Rose was het inderdaad weer het "blafuurtje" mevrouw moest weer van zich laten horen en heeft het hele zwembad bij elkaar geblaft, zo erg dat ze op een gegeven moment het gehele kinderbad voor zichzelf had, alle andere vonden het te erg worden voor de oortjes :D Met een minuut waren alle hondjes weg, ik heb me kapot gelachen.
Hier wordt ze op de film gezet voor een lokale omroep zender, je kan het nog net zien, achter de roze jas. (helaas weet vrouwtje domme muts niet meer welke zender...)


Deze hond durfde niet meer van het middenplaatsje af...

Rose vangen, we gaan naar huis.

Ze kwam voldaan en -waar het ons om te doen was- schoon en mooi wit thuis MET diploma ;)

3 opmerkingen:

Daika's plekje zei

Hoi,
Was dit ook vanwege het einde van het zwembad seizoen?Schitterend dat de honden dan het zwembad in mogen.Wel zielig dat ene hondje dat niet meer van zijn plekje afdurfde.
Bang voor natte pootjes hihi.
Gezellig hoor.

gr ingrid

anita zei

Haha, onze Rose wordt dus nog een beroemdheid. Jammer dat je niet weet op welk zender dit wordt uitgezonden.
Rose wilde vast aan alle honden vertellen hoe heerlijk dit kinderbadje was......., maar ja die andere honden snapten het natuurlijk weer niet.
Knuffel voor een schone Rose!!!

Beardie Flow zei

Geweldig...wat een spektakel...en je hebt helemaal gelijk Rose....blaffen en je hebt het bad voor jezelf...SUPER